Federația Română de Scrimă
Circuitul European de Cadeți

Andrada Ghica – locul 8 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Cracovia, în proba de spadă feminin individual

Orașul polonez Cracovia a găzduit sâmbătă și duminică, 27 și 28 ianuarie 2018, ultima etapă din Circuitul European de cadeți, la spadă feminin și masculin, din sezonul 2017-2018. Concursul a avut loc doar la individual și a reunit la start 436 de sportivi din 35 de țări. România a fost reprezentată pe planșele din Polonia de 17 spadasini.
Dacă sâmbătă, 27 ianuarie, au concurat băieții, duminică, 28 ianuarie, a fost rândul fetelor să se dueleze pentru un loc cât mai bun în clasament.
Pentru România, cel mai bun rezultat a fost obținut de către Andrada Ghica. Legitimată la ACS Stesial (antrenoare – Alina Ciuculescu), Andrada a făcut un concurs foarte bun și s-a clasat la final pe locul 8.
Celelalte spadasine din România s-au clasat pe următoarele poziții la Cracovia: Bianca Moroianu (CSS Quarto) – locul 32, Cristina Constantinescu (CSA Steaua) – locul 37, Diana Zota (ACS Stesial) – locul 55, Claudia Durău (LPS Craiova) – locul 70, Talida Enache (CS UNEFS) – locul 74, Ana Maria Melintescu (ACS Stesial) – locul 119, Irina Stan (CSA Steaua) – locul 121, Renata Axinte (ACS Stesial) – locul 182. Au participat 206 sportive.
Următoarea competiție internațională importantă pentru spadă la nivel de cadeți este Campionatul Europena de cadeți și juniori de la Soci (Rusia), din perioada 2-11 martie 2018.

Articole similare

Alexandra Predescu a luptat pe tabloul principal la Budapesta

Federatia Romana de Scrima
3 luni

UPDATE 2: CSU Craiova, locul 10 la Cupa Europei la spadă seniori masculin de la Heidenheim

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Campionatul Național de floretă juniori, ziua 2: azi are loc proba feminină pe echipe

Federatia Romana de Scrima
8 ani
Exit mobile version