Federația Română de Scrimă
Știri

Ana Muntean, Gabriel Popa, Ariana Nemeș și Alexandru Popescu sunt câștigătorii zilei a doua în ediția a șasea a Memorialului „Ille Cornelia” la spadă pentru copii de la Oradea

CSM Oradea, Direcția Județean pentru Sport Bihor și Federația Română de Scrimă au organizat sâmbătă și duminică, 3 și 4 iunie 2017, ediția a VI-a a Memorialului „Ille Cornelia” la spadă pentru copii.
Concursul s-a disputat la Era Shopping Park Oradea (calea Aradului, nr. 82), la masculin și feminin, doar la individual, la următoarele categorii de vârstă: U9, U11, U13 și U15.
Duminică, 4 iunie, în cea de-a doua zi de concurs au avut loc probele de spadă feminin și masculin U9 și de spadă feminin și masculin U13. Au participat, în total, 37 de sportivi, iar câștigători au fost următorii:
SPADĂ FEMININ U9:
1. Ana Muntean (LPS Bihorul Oradea)
2. Iris Mocanu (CS UNEFS)
3. Maria Soare (CS UNEFS)
3. Iringo Metz (CSS Târgu Mureș);
SPADĂ MASCULIN U9:
1. Gabriel Popa (LPS Bihorul Oradea)
2. Laszlo Acs (CSS Târgu Mureș)
3. Keve Szasz (CSS Târgu Mureș)
3. Robert Costache (ACSS Genesse)
SPADĂ FEMININ U13:
1. Ariana Nemeș (CS Satu Mare)
2. Andrea Muntean (LPS Bihorul Oradea)
3. Maria Popa (LPS Bihorul Oradea)
3. Letiția Cosma Volintiru (CSS Steaua)
SPADĂ MASCULIN U13:
1. Alexandru Popescu (CS UNEFS)
2. Cris Scarlat (CSA Steaua)
3. Emilian Feher (CS Satu Mare)
3. Luca David (CS Satu Mare).
Primii opt sportivi clasați la fiecare categorii au primit diplome și medalii, iar cei care au urcat pe podium au beneficiat și de premii din partea organizatorilor.
Invitată specială a concursului de la Oradea a fost Simona Pop, campioana olimpică la spadă feminin echipe de la Rio 2016!

Articole similare

Cupa Floreta 2021 – Timișoara

Federatia Romana de Scrima
2 ani

Sabina Martiș (CSA Steaua) – locul 9 la etapa din Circuitul European de cadeți, în proba de sabie feminin individual, de la Moedling

Federatia Romana de Scrima
7 ani

UPDATE 10: Campionatul Național de scrimă pentru copii, ziua 11, proba 21: floretă feminin individual, categoria 12-13 ani. Finala: Crina Popa (ACS Balestra) – Emilia Corbu (CSTA) 3-10

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version