Federația Română de Scrimă
Știri

Ana Maria Brânză continuă să conducă în clasamentul Cupei Mondiale de spadă

Spadasina Ana Maria Brânză (29 de ani) se menţine pe prima poziţie a clasamentului Cupei Mondiale de spadă senioare. La etapa de la Barcelona, de la sfârşitul săptămânii trecute, Ana a terminat pe locul 9 proba individual şi, pentru că în 2013 a fost pe podium, a pierdut câteva puncte la total. Dacă săptămâna trecută avea 258 de puncte, după concursul din Spania, Ana Maria Brânză are un total de 252 de puncte, suficiente ca să se menţină pe prima poziţie în clasamentul Cupei Mondiale de spadă senioare, sezonul 2013-2014.
Pe poziţia secundă se află maghiara Szasz Emese, învigătoarea de la Barcelona, cu 206 puncte. Podiumul este completat de Ana Sivkova (Rusia), cu 161 de puncte.
Următoarea etapă de Cupă Mondială la spadă senioare va fi la Xuzhou (China), în perioada 26-27 aprilie. Întrecerea va avea loc doar la individual şi se va intitula Grand Prix.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart

Articole similare

Adrian Dabija a terminat pe locul 6 în proba de spadă cadeți la Europeanul din Israel

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Șase sportivi de la CS Riposta au susținut azi o demonstrație de scrimă la firma Unison Engine Components din București – General Electric Aviation

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Cupa Farul – Memorial ”Paul Călin” – Constanța

Federatia Romana de Scrima
5 ani
Exit mobile version