Federația Română de Scrimă
Campionate naționale

Amelie Pescaru (CS Dinamo) a câștigat Campionatul Național de scrimă pentru copii, ediția 2018, în proba de sabie feminin, la categoria 8-9 ani

Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 16-27 iunie ediția 2018 a Campionatului Național de scrimă pentru copii. La această întrecere-maraton, sunt prezenți peste 850 de sportivi de la toate cluburile de scrimă din țară. Se trage la feminin și masculin, individual și pe echipe, la următoarele categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani.
Miercuri, 27 iunie 2018, în Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București au loc ultimele două probe de sabie feminin: la 8-9 ani și pe echipe.
De la ora 9:00, 29 de sportive s-au duelat pentru medalii în proba de sabie feminin, la categoria 8-9 ani. În 2018, medalia de aur a fost câștigată de către Amelie Pescaru. Legitimată la CS Dinamo, Amelie a învins-o în finală pe colega sa de club, Sofia Corlătescu, scor 8-5. Pe locul trei s-au clasat Smaranda Beceriu (CS Riposta) și Daria Nica (ACSS Voința Buftea).
Rezultatele complete ale probei de azi pot fi văzute AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, în proba de sabie feminin, la categoria 8-9 ani, poate fi văzut AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2018.
GALERIE FOTO de la proba de sabie feminin, categoria 8-9 ani, puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE

Articole similare

Raluca Sbîrcia (CSU Craiova) – locul 1 și Alin Sbîrcia (CSU Craiova) – locul 2 la etapa satelit de Cupă Mondială de spadă seniori de la Belgrad

Federatia Romana de Scrima
8 ani

INTERVIU cu Dan Podeanu pe www.gsp.ro: „În scrimă, de una singură nu reușești să rezolvi nimic!”

Federatia Romana de Scrima
8 ani

GALERIE FOTO: Simona Gherman: „Această medalie de la Europene este pentru fiica mea!”

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version