Federația Română de Scrimă
Știri

UPDATE 6: Sergiu Ciornilă – locul 31 și Sorin Eftimie – locul 51 la Campionatul European de la Maribor, în proba de sabie juniori masculin individual

Ultima probă individuală din cadrul Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Maribor este cea de sabie juniori masculin individual.
La start se vor prezenta 59 de sportivi. Pentru început se vor trage grupe preliminare: patru de șase și cinci de câte șapte sportivi. La final se va alcătui un clasament, iar primii 45 de sportivi vor accede pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Printre cei 59 de sportivi se vor număra și doi sabreri români: Sorin Eftimie (CS Dinamo) și Sergiu Ciornilă (CSM  Iași). Cei doi vor trage în următoarele grupe preliminare:


Programul complet al probei de sabie juniori masculin individual este următorul:
Ora 14:30 – start probă sabie masculin individual
Ora 19:40 – semifinale sabie masculin individual
Ora 20:30 – finală sabie masculin individual
Ora 20:50 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția celor doi sabreri români la Maribor.


UPDATE, ora 15:39 – Sorin Eftimie și Sergiu Ciornilă și-au încheiat evoluțiie în grupe cu următoarele rezultate:


În urma acestor rezultate, în clasamentul de după grupe, cei doi sabreri români s-au clasat pe următoarele poziții: Sergiu Ciornilă – locul 42, Sorin Eftimie – locul 51. Sergiu Ciornilă continuă concursul, iar Sorin Eftimie este eliminat.


UPDATE, ora 16:05 – Sergiu Ciornila se va duela pentru un loc pe tabloul de 32 cu francezul Pierre Colleau. Meciul va începe la ora 16:15.


UPDATE, ora 16:39 – Sergiu Ciornilă s-a calificat în 32 după o victorie la limită cu francezul Pierre Colleau, scor 15-14.


UPDATE, ora 16:42 – Sergiu Ciornilă se va duela pentru un loc pe tabloul de 16 cu italianul Francesco Bonsanto. Meciul va începe la ora 17:00.


UPDATE, ora 17:06 – Sergiu Ciornilă a fost eliminat în 32 după ce a pierdut meciul cu Francesco Bonsanto (Italia), scor 5-15.


UPDATE, ora 17:58 – În urma evoluției de azi, cei doi sabreri români au încheiat concursul pe următoarele poziții: Sergiu Ciornilă – locul 31 și Sorin Eftimie – locul 51.

Articole similare

La Mulți Ani de Sfinții Constantin și Elena!

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Cupa Corona – ediția a III-a

Federatia Romana de Scrima
5 ani

ACS Stesial și-a premiat ieri sportivii pentru rezultatele obținute în 2016! Invitate speciale: Ana Maria Popescu și Roxana Scarlat Bârlădeanu!

Federatia Romana de Scrima
7 ani
Exit mobile version