Federația Română de Scrimă
Știri

UPDATE 7: Loredana Dinu, eliminată pe tabloul de 8 la Grand Prix-ul de spadă seniori feminin de la Rio de Janeiro

Ziua a doua a Grand Prix-ului de spadă seniori feminin de la Rio de Janeiro (Brazilia) programează duminică, 23 mai, confruntările de pe tabloul principal de 64.
În această fază, România are două reprezentante: Simona Gherman și Loredana Dinu. Dacă Simona Gherman (CSA Steaua) a ajuns direct în 64 grației poziției din clasamentul Cupei Mondiale – locul 7 – Loredana Dinu (CS Dinamo) s-a calificat după meciurile din grupele preliminare, acolo unde a obținut cinci victorii în șase partide.
România a mai avut în Brazilia încă trei sportive, dar Anca Măroiu (CSA Steaua), Simona Pop (CSA Steaua) și Amalia Tătăran (CS Dinamo) au părăsit Grand Prix-ul de la Rio în calificările de sâmbătă.
De la ora 15:00, ora României, Simona Gherman și Loredana Dinu vor trage în 64 după următorul program:
Ora 15:00 – Simona Gherman – Corinna Lawrence (Marea Britanie)
Ora 15:20 – Loredana Dinu – Anja Schuenke (Germania).
Dacă se vor califica mai departe, Simona Gherman și Loredana Dinu se vor întâlni în meci direct în 32!
Delegația României la Rio de Janeiro este condusă de antrenorul George Epurescu.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivelor noastre la Rio de Janeiro.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:


UPDATE, ora 15:23 – Simona Gherman s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Corinna Lawrence (Marea Britanie), scor 8-4, după minutul suplimentar.


UPDATE, ora 15:36 – Loredana Dinu s-a calificat și ea pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Anja Schuenke (Germania), scor 15-7. Pe tabloul de 32, de la ora 18:30, ora României, va urma o confruntare 100% românească: Simona Gherman – Loredana Dinu.


UPDATE, ora 18:44 – Loredana Dinu învins-o în 32 pe Simona Gherman, scor 15-9 și s-a calificat pe tabloul pe 16. Pentru un loc pe tabloul de 8, Loredana Dinu se va duela cu învingătoarea partidei dintre Renata Knapik-Miazga (Polonia) și Kang Young Mi (Coreea de Sud).


UPDATE, ora 19:18 – Loredana Dinu se va duela în 16 cu Renata Knapik-Miazga (Polonia), care a trecut în 32 de Kang Young Mi (Coreea de Sud), scor 15-9. Partida dintre Loredana Dinu și Renata Knapik-Miazga va începe la ora 20:30.


UPDATE, ora 21:06 – Loredana Dinu s-a calificat pe tabloul de 8 după ce a trecut în 16 de Renata Knapik-Miazga (Polonia), scor 12-10.


UPDATE, ora 21:15 – Loredana Dinu se va duela pentru un loc în semifinale cu italianca Francesca Boscarelli. Partida va începe la ora 22:00.


UPDATE, ora 22:14 – Loredana Dinu a fost eliminată pe tabloul de 8 după ce a cedat meciul cu italianca Francesca Boscarelli, scor 10-14.

Articole similare

GALERIE FOTO: Mălina Călugăreanu a câștigat etapa de Cupă Mondială de floretă feminin juniori de la Timișoara

Federatia Romana de Scrima
10 ani

UPDATE 3: Mălina Călugăreanu a ocupat locul 34 în proba de floretă feminin individual la Jocurile Olimpice de la Rio. Inna Deriglazova (Rusia) a câștigat medalia de aur

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Alexandra Predescu, locul 25 la spadă cadeți la Mondialele de la Plovdiv

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version