Federația Română de Scrimă
Știri

ACUM LIVE: Călugăreanu, Boldor, Vîrga și Sîrbu trag în calificări la etapa de Cupă Mondială de la Gdansk, în proba de floretă seniori feminin individual

Sezonul 2016-2017 de Cupă Mondială la floretă seniori feminin continuă la finalul acestei săptămâni, de vineri și până duminică, între 3 și 5 februarie 2017, în Polonia, la Gdansk, cu etapa cu numărul cinci.
În Polonia își dau întâlnire 171 de sportive, iar patru dintre ele sunt din România. Sub îndrumările antrenorului Petre Ducu vor trage la Gdansk pentru țara noastră următoarele: Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), Maria Boldor (CSA Steaua), Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara) și Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara).
Cele patru floretiste românce vor intra în concurs vineri, 3 februarie, în calificări, în următoarele grupe preliminare:

Programul celor trei zile de concurs de la Gdansk este următorul:
VINERI, 3 FEBRUARIE
Ora 10:00 – start grupe preliminare;
SÂMBĂTĂ, 4 FEBRUARIE
Ora 10:00 – start tablou de 64;
Ora 17:00 – semifinalele și finala în proba individuală;
DUMINICĂ, 5 FEBRUARIE
Ora 10:00 – start probă pe echipe;
Ora 17:30 – finala mare în proba pe echipe.
Programul este adaptat după ora României.
Evoluția LIVE a floretistelor românce la Gdansk poate fi urmărită AICI.
Următoarea etapă de Cupă Mondială de floretă seniori feminin, din sezonul 2016-2017, va avea loc în SUA, la Long Beach, în perioada 17-18 martie 2017.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretistelor românce la Gdansk.

Articole similare

La Mulți Ani tuturor femeilor din sportul românesc!

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Maria Boldor (CSA Steaua) – locul 15 la etapa din Circuitul European U23 de la Roma, în proba de floretă feminin individual

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Rebeca Cândescu (CSA Steaua) – locul 22 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă feminin individual! România – locul 17 în proba masculină pe echipe!

Federatia Romana de Scrima
7 ani
Exit mobile version