Federația Română de Scrimă
Știri

UPDATE: GALERIE FOTO: Bianca Pascu s-a calificat pe tabloul principla de 64 la etapa de Cupă Mondială de sabie feminin seniori de la Orleans

Orașul francez Orleans găzduiește la finalul acestei săptămâni, în perioada 21-23 noiembrie, a doua etapă de Cupă Mondială la sabie feminin seniori din sezonul 2014-2015.
România este reprezentată de o singură sportivă la această întrecere. Bianca Pascu, sabreră legitimată la CS Dinamo, va intra în calificări începând cu ora 14:00, ora României. Grupa Biancăi Pascu are următoarea configurație:

Prestația LIVE a Biancăi la Orleans poate fi urmărită AICI.
Vineri și sâmbătă, 21 și 22 noiembrie, este programată întrecerea individuală, iar duminică are loc proba pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivei noastre la concursul din Franța.


UPDATE, ora 22:00 – Bianca Pascu s-a calificat pe tabloul principal de 64 după o evoluție excelentă în preliminariile de vineri. Bianca a trecut de grupă cu două victorii, iar pe tabloul preliminar de 128 a învins-o pe Clara Laurent (Franța), scor 15-11. În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal, Bianca Pascu a învins-o pe Ekaterina Vorobyeva (Rusia), scor 15-10. Sâmbătă, 22 noiembrie, pe tabloul principal de 62, Bianca va da piept cu Mariel Zagunis (SUA).

Orleans T128 n01

FOTO: Marie-Lan Tay Pamart

Articole similare

Sâmbătă și duminică are loc la București Cupa Riposta, cel mai mare concurs internațional de sabie pentru copii din România! Ana Maria Popescu este invitată de onoare!

Federatia Romana de Scrima
8 ani

UPDATE 2: Bogdan Dascălu, eliminat de pe tabloul de 64 al probei de floretă juniori la Mondialele de la Plovdiv

Federatia Romana de Scrima
10 ani

UPDATE 2: România, locul 12 la Campionatul European de la Maribor, în proba de sabie cadeți masculin echipe

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version