Federația Română de Scrimă
Știri

UPDATE 5: GALERIE FOTO: Teodosiu și Badea, calificați! Gălățanu, eliminat pe tabloul preliminar de 64 de sabie la Campionatul Mondial de la Kazan

Campionatul Mondial de Scrimă seniori de la Kazan continuă marți, 15 iulie, cu grupele preliminare la sabie masculin individual.
În concursul rezervat băieților, Tiberiu Dolniceanu este calificat direct pe tabloul principal, dar Alin Badea (foto), Ciprian Gălățanu și Iulian Teodosiu au de tras în grupe și, mai apoi, dacă se califică, în tururile preliminare. Cei trei elevi pregătiți de Mihai Covaliu  vor intra în concurs de la ora 12:00, ora României, astfel:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la marea competiție din Rusia.


UPDATE, ora 13:20 – Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu au obținut următoarele rezultate în grupele preliminare:


Cei trei au trecut de faza grupelor și vor evolua direct pe tabloul preliminar de 64.


UPDATE, ora 14:00 – Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu și-au aflat adversarii de pe tabloul preliminar de 64. Cei trei români vor evolua de la ora 14:30, ora României, astfel:
Iulian Teodosiu – Pablo Moreno (Spania)
Alin Badea – Saba Sulamanidze (Georgia)
Ciprian Gălățanu – Benjamin Igoe (SUA).
Vezi mai jos imagini inedite de la competiția din Kazan.


FOTO: Alina Alexoi și Augusto Bizzi


UPDATE, ora 14:40 – Ciprian Gălățanu a părăsit concursul individual. El a fost învins cu 15-13 pe tabloul preliminar de 64 de către Benjamin Igoe (SUA).


UPDATE, ora 14:45 – Iulian Teodosiu s-a calificat pe tabloul principal de 64! Elevul lui Mihai Covaliu l-a depășit pe tabloul preliminar de 64 pe Pablo Moreno (Spania), scor 15-14!


UPDATE, ora 14:50 – Alin Badea s-a calificat și el pe tabloul principal de 64 după o victorie lejeră, 15-5, cu Saba Sulamanidze (Georgia). Astfel, pe tabloul principal de 64, care se va disputa vineri, 18 iulie, România va avea trei reprezentanți: Tiberiu Dolniceanu (calificat direct), Alin Badea și Iulian Teodosiu.


FOTO: Cristian Mihai

Articole similare

România a cucerit medalia de argint la etapa de Cupă Mondială la floretă juniori feminin echipe de la Vrsac

Federatia Romana de Scrima
8 ani

„La Mulți Ani”, Ana Maria Popescu!

Federatia Romana de Scrima
8 ani

UPDATE 5: România – Italia 26-30, în finala mare, în proba pe echipe la etapa de Cupă Mondială de spadă seniori feminin, de la Buenos Aires

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version