Federația Română de Scrimă
Știri

UPDATE: Alexandra Predescu, eliminată de pe tabloul de 32 la spadă cadeți la Mondialele de la Plovdiv

Alexandra Predescu, singura reprezentantă a României pe tabloul de 32 în proba feminină de spadă cadeți de la Mondialele de la Plovdiv, intră pe planșă la ora 10:15, ora României. Eleva antrenoarei Alina Ciuculescu o va întâlni pentru intrarea pe tabloul de 16 pe Catherine Nixon (SUA).
Vineri, 4 aprilie, Alexandra a fost în grupa 11 și a obținut următoarele rezultate: 5-2 cu Ya Chi Yang (Hong Kong), 2-5 cu Ana Mesic (Croația), 2-1 cu Fanny Depanian (Franța), 5-3 cu Elizabeth Dakasheva (Bulgaria), 4-5 cu Medora McCarthy (Marea Britanie) și 5-1 cu Alzbeta Nevosadova (Cehia). Pe tabloul de 64, Alexandra Predescu a învins-0 cu 15-7 pe sârboiaca Jovana Zivanovic.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la competiția de la Plovdiv.


UPDATE, ora 10:30 – Alexandra Predescu a încheiat prea repede evoluția la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Plovdiv. Sportiva antrenoarei Alina Ciuculescu a fost eliminată de pe tabloul de 32 de către Catherine Nixon (SUA), scor 12-15.

Articole similare

UPDATE 9: Prima medalie pentru România la Jerusalim: Maria Boldor, bronz la floretă junioare

Federatia Romana de Scrima
10 ani

UPDATE 11: Schlier Zsuzsa s-a oprit în sferturi în proba de spadă la CE de la Jerusalim

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Ana Pascu: “Anul viitor ne propunem să cucerim noi medalii. Brânză, Gherman și Dolniceanu se pot impune în orice concurs!”

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version