Federația Română de Scrimă
Știri

ACS Stesial și-a premiat ieri sportivii pentru rezultatele obținute în 2016! Invitate speciale: Ana Maria Popescu și Roxana Scarlat Bârlădeanu!

Momente emoționante ieri în Sala de scrimă Ghencea. Clubul privat de spadă ACS Stesial București și-a premiat sâmbătă, 11 martie 2017, toți sportivii pentru rezultatele obținute anul trecut. Antrenoarea Alina Ciuculescu și președintele Silviu Ciuculescu i-au recompensat atât pe cei mai mici sportivi, care s-au apucat de scrimă de 1-2 luni, cât și pe cei mai mari, care au performat la campionatele naționale sau în etapele din Circuitul European U14 și de cadeți. Invitate speciale au fost campioana olimpică, mondială și europeană la spadă, Ana Maria Popescu, și Roxana Scarlat Bârlădeanu, vicecampioană olimpică și mondială la floretă.
Preț de câteva minute s-a aflat în sală, altături de părinți, și actualul comandant al CSA Steaua, Cristian Petrea.
„Mulțumim sportivilor pentru munca depusă în 2016! Mulțumim părinților pentru faptul că au fost alături de noi în toate acțiunile pe care le-am inițiat! Mulțumim Anei Maria Popescu și Roxanei Scarlat Bârlădeanu pentru prezența la acest eveniment și pentru că faptul că sunt alături de noi ori de câte ori programul le permite. Și, nu în ultimul rând, mulțumim sponsorilor care ne-au sprijinit necondiționat”, a precizat Silviu Ciuculescu.
Sportivii premiați ieri au fost următorii: Melintescu Ana, Drăghici Ioana, Ghica Andrada, Axinte Renata, Crampf Nicole, Marian Mihai, Cozma Andrea, Iliescu Petru, Zdrenghea Alexandra, Rusu Alexandra, Enache Daria, Poleucă Ana, Velea Alexandru, Knopf Alexandru, Stănciulescu Maria, Stănciulescu Daria, Ciobanca Andrei, Dosoftei Alexandru, Hoitan Bogdan, Domșa Luca, Toma Ioana, Isac Andreea, Luca Remeș, Băloi Albert, Păunescu Tudor, Berari Matei, Dumitrescu Florin, Stanciu Matei, Stanciu Sabina, Ghiță Florin, Ghiță Alexandru. Au absentat, din diverse motive, Bârca Alexandru, Savu Iosif, Enăchescu Ana, Pârțag Ioan, Rădoi Matei.

Articole similare

Răzvan Ursachi-locul 105, Codrin Cozmuleanu-locul 117, Matei Aniculoesei-locul 124, Petru Aniculoesei-locul 126 și Tudor Dreer-locul 144 la etapa de Cupă Mondială de sabie juniori individual de la Budapesta

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Cupa României la sabie pentru cadeți și juniori – masculin, juniori

Federatia Romana de Scrima
3 ani

Astăzi are loc la București o nouă ediție a Cupei Europei la floretă feminin!

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version