Avem trei spadasine pe tabloul principal la Tallinn!

Glaive de Tallinn 2021 – spadă, seniori, feminin, individual

România a fost prezentă cu șase spadasine la startul concursului: Bianca Benea, Cristina Constantinescu, Talida Enache, Alexandra Predescu, Amalia Tătăran și Greta Vereș.  În prima zi s-au disputat întrecerile pe grupe și tabloul preliminar. Talida Enache și Cristina Constantinescu nu au reușit să treacă de faza grupelor, fiind eliminate din competiție.

Calificate din faza grupelor, Alexandra Predescu a mers direct pe tabloul principal, iar Bianca Benea, Greta Vereș și Amalia Tătăran au intrat în turul al doilea preliminar.

Bianca a dispus de egipteanca Shirwit Gaber cu 15-6, apoi a învins-o și pe Isis Washington (SUA), cu 15-14, calificându-se astfel pentru tabloul principal de mâine.

Greta a făcut și ea pasul către tabloul principal, după două victorii înregistrate astăzi la argentinianca Tamara Chwojnik (15-9)  și la Karoliine Loit, din Estonia (15-13).

Amalia Tătăran a trecut de Franziska Mayr (Germania), cu 15-14, însă a pierdut meciul decisiv cu americanca Hadley Husisian, care s-a impus cu 15-8, iar românca a părăsit concursul.

Mâine, pe tabloul principal, Bianca Benea o va întâlni pe Alexandra Ndolo, din Germania, în vreme cu Alexandra Predescu se va duela cu coechipiera sa de lot național, Greta Vereș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here