Budapesta, cadeți, spadă, feminin, individual

Din cele nouă spadasine tricolore prezente la start în turneul individual, cinci au trecut de grupe: Emma Șonț, Daria Stănciulescu, Ilinca Ionescu, Alexandra Stanciu și Andreea Muntean. Au fost eliminate în această fază Maria Stan, Alexandra Drăgan, Ioana Bucșa și Mara Ismaileanu.

În turul întâi al tabloului preliminar, Emma Șonț a trecut cu 15-11 de azera Khadija Hasanli, oprindu-se însă în turul al doilea, când a pierdut cu 10-15 înfruntarea cu israelianca Viki Ossipov.

Daria Stănciulescu a trecut și ea de primul tur, unde a eliminat-o pe britanica Charlotte Lattanzio, cu 15-14, dar a ieșit în turul secund, învinsă de maghiara Reka Herke (7-15). Alexandra Stanciu a fost învinsă de maghiara Evelin Porkolab, cu 12-15. Ilinca Ionescu a pierdut cu 8-15 în fața turcoaicei Kayra Naz Ozcan. Andreea Muntean a fost eliminată de către Kateryna Korotetska (Ucraina), la care a cedat cu 10-15.

Budapesta, cadeți, spadă, masculin, echipe

Echipa României (Marton Mezinger, Rareș Marghescu, George Petrache, Anton Cîmpan) a pierdut în primul meci de pe tablou, 40-45 cu Ungaria 3. Tricolorii au condus în primele șase relee, având și avantaj de opt puncte (25-17), însă au pierdut ultimele trei confruntări și, de la 30-26 au ajuns să cedeze cu 40-45. România a câștigat în primul meci din turneul de clasament 9-16, învingând Turcia 2 cu 45-42. A urmat o înfrângere cu Ucraina 4, în fața căreia tricolorii au cedat cu 31-45, și echipa noastră a ajuns să dispute meciul de clasament pentru locul 11. Aici, românii au pierdut cu 36-45 înfruntarea cu Grecia 2 și au încheiat competiția pe poziția a 12-a.