Wolfpack Digital este noul partener al Federatiei Romane de Scrima

Comunicat de presa

Bucuresti, 12 iulie 2021

Federatia Romana de Scrima si Wolfpack Digital au semnat un contract de parteneriat, pentru sustinerea scrimei romanesti.

Wolfpack Digital este compania IT care ofera toate serviciile pentru construirea de aplicatii web si mobile de succes, oferind strategie de produs, wireframing, design UX / UI, dezvoltare web și mobile, lansarea aplicațiilor, asigurarea calitatii și mentenanță. Produsele digitale dezvoltate de echipa Wolfpack Digital au fost premiate în mai multe industrii, printre care: fintech, medicală, IoT, sportivă, beauty și socială.

Cei doi parteneri impartasesc multe experiente si valori comune, fiecare atingand performanta in domeniul in care activeaza.

In cei 86 de ani de existenta, Federatia Romana de Scrima s-a impus ca una dintre federatiile olimpice de top din Romania. Scrima este un sport cu traditie in tara noastra, iar una dintre preocuparile constante ale FRS este pregatirea si promovarea sportivilor de performanta, cu rezultate deosebite atat la nivel national cat si international.

Atingerea excelentei in scrima este similara cu dezvoltarea unei aplicatii IT, totul incepand cu o idee si o dorinta, urmate de multa munca bazata pe strategie, dezvoltare, calitate si efort continuu in depasirea limitelor de ieri. Dedicarea de a fi cel mai bun, indiferent daca este vorba despre IT sau pregatirea sportiva, sunt constantele pe care se bazeaza un rezultat final de inalta calitate. De asemenea, estetica si armonia in miscare, ce caracterizeaza atat de mult scrima, sunt elemente esentiale si in conceperea solutiilor digitale pentru viitor.

Alte valori comune care au dus la semnarea acordului de parteneriat sunt precizia, dorinta de excelenta, dar si perseverenta de a continua in fata oricarei provocari.

Suntem onorati sa avem alaturi de noi un partener deosebit, asa cum este Wolfpack Digital, un campion in domeniul IT. Eleganta si frumusetea pe care le vedem in scrima, pot fi regasite si in aplicatiile mobile sau web, din acest motiv am rezonat inca de la inceput in privinta planurilor de viitor si a proiectelor pe care le putem dezvolta impreuna. Pe langa o conditie fizica de exceptie, sportivii nostri au nevoie de un algoritm clar pe care sa se poata baza in momentele tensionate din timpul competitiilor, acesta fiind un alt punct comun cu partenerii din echipa Wolfpack Digital.” Marius Florea, Presedinte F.R.S.

“Tehnologia are scopul suprem de a servi umanitatii, de a rezolva probleme si de a inspira, impingand limitele a ceea ce este posibil prin talent, disciplina si creativitate. Performanta si frumusetea reprezinta doua dintre cele mai importante busole pentru Wolfpack Digital in orice proiect sau actiune intreprinsa, in acelasi timp intreaga noastra echipa fiind pasionata de sport. Credem ca scrima intrupeaza aceste valori la cel mai inalt nivel si purtam un respect adanc pentru toti campionii pe care scrima romaneasca i-a oferit de-a lungul timpului, si pentru toate povestile emotionante cu care ne-a impresionat. Suntem, astfel, onorati sa fim in parteneriat cu Federatia Romana de Scrima si sa le fim alaturi in misiunea lor de a inspira lumea prin determinare, performanta si eleganta, fiind uniti de aceeasi motivatie de a ne depasi mereu limitele si de a aduce rezultate, bucurie, frumusete si emotie in lume!”. Georgina Lupu Florian, CEO Wolfpack Digital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here