Sâmbătă și duminică are loc la Oradea ediția a șaptea a Memorialului “Ille Cornelia” la spadă pentru copii și speranțe

1922

CSM Oradea organizează sâmbătă și duminică, 2 și 3 iunie 2018, în colaborare cu Federația Română de Scrimă și cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor, ediția a șaptea a Memorialului „Ille Cornelia” la spadă pentru copii și speranțe. Concursul se va disputa la feminin și masculin, doar la individual, la următoarele categorii de vârste: 9 ani, 11 ani, 13 ani și 15 ani. Duelurile vor avea loc la Era Shopping Park Oradea (Calea Aradului nr.82 – ieșirea din Oradea spre Arad).
Programul celor două zile de concurs de la Oradea este următorul:
SÂMBĂTĂ, 2 IUNIE 2018
Ora 9:00 – spadă feminin 11 ani și spadă masculin 11 ani;
Ora 12:00 – spadă feminin 15 ani și spadă masculin 15 ani;
DUMINICĂ, 3 IUNIE 2018
Ora 9:00 – spadă feminin 9 ani și spadă masculin 9 ani;
Ora 12:00 – spadă feminin 13 ani și spadă masculin 13 ani.
Va fi respectat regulamentul Federației Române de Scrimă. De asemenea, echipamentul de concurs este cel prevăzut de regulamentul FR Scrimă. La fiecare categorie de vârstă se va organiza un tur de grupe, din care nu este eliminat niciun sportiv. Ulterior se vor desfășura faze eliminatorii până la stabilirea câștigătorului. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sistemul de desfășurare al competiției în funcție de numărul participanților.
Organizatorii vor acorda următoarele premii: diplome, medalii primilor opt clasați, cupe sportivilor clasați pe podium la fiecare categorie, respectiv voucher de cumpărături la Era Shopping Park (în valoare de 100 lei pentru locul 1, 50 lei pentru locul 2, 25 lei pentru locul 3).
La eveniment va fi prezentă și vicecampioana mondială de junioare, orădeanca Bianca Benea.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE