Mălina Călugăreanu – locul 3 la etapa din Circuitul European U23 de la Barcelona, în proba de floretă feminin individual

1600

104 băieți și 75 de fete au fost prezenți la Barcelona la sfârșitul acestei săptămâni pentru a trage în două concursuri de floretă: etapă satelit de Cupă Mondială și etapă din Circuitul European U23, ambele la individual.
România a fost reprezentată pe planșele din Barcelona de șapte sportivi, după cum urmează:
MASCULIN: Silviu Roșu (CSA Steaua), Robert Mănucu (CSA Steaua), Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara);
FEMININ: Maria Boldor (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara).
Duminică, 25 februarie 2018, la Barcelona a avut loc etapa din Circuitul European U23, iar cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut de către Mălina Călugăreanu. Legitimată la CSA Steaua, Mălina s-a clasat pe locul trei în proba feminină la individual. Celelalte floretiste românce au încheiat întrecerea de la Barcelona pe următoarele poziții: Teodora Sîrbu – locul 12, Ana Boldor – locul 19, Maria Boldor – locul 22.
În proba masculină, Silviu Roșu și Robert Mănucu au fost eliminați în 64, în timp ce Bejamin Bodo a părăsit întrecerea pe tabloul de 16.
Următoarea etapă din Circuitul European U23 la floretă masculin și feminin, din sezonul 2017-2018, va avea loc la Budapesta, în perioada 24-25 martie.