Mihail Oprea a câștigat Campionatul Național de spadă pentru tineret de la Craiova, ediția 2018, în proba masculină la individual

1482

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova găzduiește de sâmbătă și până marți, în perioada 24-27 februarie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă pentru Tineret (U23). La această competiție participă spadasini din întreaga țară, care se duelează la masculin și feminin, individual și pe echipe.
Sâmbătă, 24februarie 2018, a avut loc prima probă: spadă masculin individual. S-au prezentat la start 52 de sportivi, iar titlul național a fost câștigat de către Mihail Oprea. Legitimat la CSU Craiova, Mihail a trecut în finala pentru medalia de aur de Adam Macska, de la CSM Satu Mare, scor 15-13. Pe locul trei s-au clasat Claudiu Vasilescu (LPS Craiova) și Mario Persu (CSU Craiova).
Rezultatele de pe tabloul de 8 ale probei de azi pot fi văzute mai jos:

Programul următoarelor trei zile de concurs de la Craiova este:
DUMINICĂ, 25 FEBRUARIE
Ora 9:00 – spadă masculin echipe;
LUNI, 26 FEBRUARIE
Ora 9:00 – spadă feminin individual;
MARȚI, 27 FEBRUARIE
Ora 9:00 – spadă feminin echipe.
Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă pentru tineret de la Craiova, ediția 2018, în proba masculină la individual, poate fi văzut AICI.
Toate detaliile concursului de la Craiova vor fi pe www.frscrima.ro!