LPS Craiova a câștigat Campionatul Național de spadă pentru cadeți de la București, ediția 2018, în proba masculină pe echipe

1489

Sala de Scrimă CSA Steaua din București a găzduit de miercuri și până sâmbătă, în perioada 17-20 ianuarie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă pentru cadeți. Concursul s-a desfășurat la feminin și masculin, individual și pe echipe, iar la start au fost prezenți spadasini de la toate cluburile din România.
Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, de la ora 9:00 s-a dat startul în cea din urmă probă: spadă masculin echipe. Au fost prezente 15 formații, iar sistemul de concurs a fost următorul: tablou de eliminări directe, cu meciuri de clasament până la locul 15.
În 2018, medaliile de aur au fost câștigate de către LPS Craiova1. În finala mare, spadasinii olteni au dispus, după un duel palpitant, de CS UNEFS1 București, scor 43-42. Tot la o tușă a fost câștigată și finala mică. În meciul pentru medaliile de bronz, CS UNEFS2 București a trecut de CSS Quarto1 București, scor 44-43.
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

GALERIE FOTO de la concursul de azi poate fi văzută AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă pentru cadeți de la București, ediția 2018, în proba masculină pe echipe, precum și componența celor 15 formații care au tras azi, pot fi văzute AICI.