Rebeca Cândescu – locul 14 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Tauberbischofsheim, în proba de floretă feminin individual

1572

222 de sportive din 25 de țări și-au dat întâlnire sâmbătă și duminică, 2 și 3 decembrie 2017, la Tauberbischofsheim, la etapa din Circuitul European de floretă cadeți, a cincea din sezonul 2017-2018.
România a fost prezentă pe planșele din Germania cu cinci sportive: Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Emilia Corbu (CSTA București), Andreea Gheorghe (CSA Steaua), Teodora Șofran (CS Satu Mare) și Karina Vasile (ACS Balestra).
Cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut de către Rebeca Cândescu. Legitimată la CSA Steaua, Rebeca s-a clasat la final pe locul 14. Celelalte patru floretiste românce au ocupat următoarele poziții: Emilia Corbu (CSTA București) – locul 37, Karina Vasile (ACS Balestra) – locul 60, Andreea Gheorghe (CSA Steaua) – locul 68, Teodora Șofran (CS Satu Mare) – locul 100.
Următoarea etapă din Circuitul European de cadeți, în proba de floretă feminin, din acest sezon, va avea loc în Franța, la Cabries, în perioada 9-10 decembrie 2017.