Campioana olimpică cu echipa de spadă a României, Simona Pop a fost primită azi, alături de familia sa, de primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi

1517

Campioană olimpică la Rio 2016, alături de echipa de spadă feminin a României, sătmăreanca Simona Pop s-a retras temporar din viața sportivă pentru a se dedica exclusiv familiei. Iar în luna august a acestui an, Simona a dat naștere unei superbe fetițe, Clara.
Azi, la aproape trei luni de la fericitul eveniment, Simona, Adrian și Clara Pop au fost invitați la Primăria Satu Mare, de către edilul municipiului, Gábor Kereskényi.
„Am dorit să o felicit personal pe campioana sătmăreancă Simona Pop pentru faptul că la finalul lunii august a devenit pentru prima dată mămică. Într-adevăr, bucuria de a deveni părinte nu se compară cu nimic în lume. Am avut o discuție foarte plăcută cu Simona și cu soțul ei, Adrian Pop, ambii fiind extrem de atașați de municipiul nostru. Micuța Clara este o norocoasă și sunt sigur că cei doi sportivi sunt niște părinți dedicați și implicați în tot ceea ce o privește pe fetița lor. Simona Pop este cetățean de onoare al municipiului, un model pentru toți tinerii sportivi, iar faptul că avem o relație bună nu poate decât să mă bucure și să mă onoreze”, a postat primarul Gábor Kereskényi pe contul său de Facebook.
FOTO: Facebook Gábor Kereskényi