GALERIE FOTO: ACS Spadasinii Argeșeni, primul club de scrimă din județul Argeș și-a inaugurat secțiile de la Pitești și Mioveni. Invitată de onoare a fost Loredana Dinu!

Peste 300 de elevi de la Școala Generală IL Caragiale din Pitești și de la Școala Generală Liviu Rebreanu din Mioveni au fost părtași al unui moment istoric pentru sportul argeșean: deschiderea oficială a celui dintâi club de scrimă din județ – ACS Spadasinii Argeșeni.
Pentru a marca acest eveniment așa cum se cuvine, Federația Română de Scrimă a organizat, cu sprijinul ACS Duel și ACS Balestra București, demonstrații de sabie și floretă în cele două școli. Copiii s-au declarat încântați de cele văzute și mulți dintre ei au spus că vor dori să încerce să practice acest sport nobil.
Invitată de onoare a acestui eveniment a fost Loredana Dinu, campioană olimpică cu echipa de spadă feminin a României la Rio de Janeiro 2016.
ACS Spadasinii Argeșeni va începe efectiv cursurile de scrimă (sabie și floretă) la Pitești și Mioveni din 11 ianuarie 2018. Până atunci, doritorii se pot înscrie contactând președintele ACS Spadasinii Argeșeni pe pagina de Facebook de AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here