Campionatul Național de floretă speranțe de la București, ediția 2017, ziua 1: azi are loc proba feminină la individual

1433

Federația Română de Scrimă organizează de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Concursul are loc la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București, la feminin și masculin, individual și pe echipe.
Joi, 12 octombrie 2017, de la ora 9:00 s-a dat startul în proba feminină la individual. La start s-au prezentat 18 sportive de la ACS Balestra București, CSS Ploiești, CSTA București, CSS Triumf București și CS Satu Mare. Se vor trage două tururi de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de floretă pentru speranțe, în proba feminină la individual, a arătat astfel: 1. Emilia Corbu (CSTA București), 2. Andreea Gheorghe (CSA Steaua), 3. Rebeca Cândescu (CSA Steaua) și Maria Ungureanu (CSTA București).
Programul următoarelor trei zile de concurs este:
VINERI, 13 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă feminin echipe;
SÂMBĂTĂ, 14 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
DUMINICĂ, 15 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.