România s-a clasat pe locul 27 în proba pe echipe la etapa de Cupă Mondială de spadă seniori masculin de la Paris

1474
Paris, 12–14 mai 2017 Coupe du Monde Épée hommes dans l'image: ROUMANIE (DABIJA Adrian, DABIJA Adrian, SZILAGYI Adrian Ciprian, TIMOCE Andrei) Photo Taÿ Pamart / Bizzi

Etapa de Cupă Mondială de spadă seniori masculin de la Paris s-a încheiat duminică, 14 mai 2017, cu proba pe echipe. De la ora 9:00, ora României, 30 de formații s-au duelat pe planșele din Franța.
Echipa României a intrat în concurs pe tabloul de 32, acolo unde a fost învinsă de naționala Ungariei, scor 16-26. Pentru țara noastră au tras următorii: Adrian Dabija (CS Dinamo), Alin Sbîrcia (CSU Craiova), Andrei Timoce (CSM Satu Mare) și Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare). Antrenor: Petrică Ungureanu. În urma acestui eșec, România a ieșit din concurs și s-a clasat la final pe locul 27.

Concursul de la Paris a fost penultima etapă de Cupă Mondială din acest sezon. Spadasinii vor trage la Grand Prix-ul de la Bogota (Columbia), în perioada 26-28 mai, iar apoi pentru seniori urmează Campionatul European de la Tbilisi (11-17 iunie) și Campionatul Mondial de la Leipzig (19-26 iulie).
FOTO: Marie Lan Tay-Pamart