Sabina Martiș (CSA Steaua) a câștigat Campionatul Național de sabie juniori de la București, în proba feminină la individual, ediția 2017

1662

Ziua a treia a Campionatului Național de sabie juniori de la București, ediția 2017, a programat sâmbătă, 21 ianuarie, la Sala de scrimă „Ana Pascu”, proba feminină la individual.
De la ora 9:00, s-au prezentat la start 36 de sportive de la toate cluburile de sabie din țară. S-au tras două tururi de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele au ajuns pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
După un concurs disputat, medalia de aur a fost câștigată de către Sabina Martiș, de la CSA Steaua. Campioană națională la juniori și în 2015, Sabina a trecut azi în finală de Cerasela Drăgan (CSM Iași), scor 15-8. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Natalia Bugaevski (CSTA București) și Ana Maria Ciobanu (CSM Iași).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie juniori de la București, ediția 2017, în proba feminină la individual, poate fi văzut AICI.
Campionatului Național de sabie juniori de la București, ediția 2017, se încheie duminică, 22 ianuarie, cu proba feminină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu”.