14 scrimeri români trag sâmbătă și duminică la etapa din Circuitul European de cadeți, în proba de sabie, de la Eislingen

1525

Etapa cu numărul șapte din sezonul 2016-2017 a Circuitului European de cadeți, în proba de sabie feminin și masculin, individual și echipe, are loc sâmbătă și duminică în Germania.
În orașul Eislingen se vor duela la finalul acestei săptămâni 440 de sportivi din 26 de țări, iar printre ei se vor număra și 14 români. Cei care vor concura pe planșele din Germania pentru țara noastră sunt următorii:
MASCULIN: Rareș Ailinca (CSM Brașov), Matei Aniculoesei (CSA Steaua), Sergiu Gheorghe (CS Dinamo), Ștefan Ghițescu (CSTA București), Vlad Grădișteanu (CSA Steaua), Andrei Păștin (CS Dinamo), Răzvan Stănescu (CSS Slobozia);
FEMININ: Delia Chircă (CSTA București), Felicia Iacob (CSA Steaua), Tania Lutea (CSA Steaua), Maria Matei (CS Dinamo), Sabina Martiș (CSA Steaua), Mara Neacșu (CS Dinamo), Ilinca Pantiș (CS Riposta).
Programul celor două zile de concurs de la Eislingen este următorul:
SÂMBĂTĂ, 3 DECEMBRIE
Ora 10:00 – start probă sabie feminin individual;
Ora 13:00 – start probă sabie masculin echipe;
DUMINICĂ, 4 DECEMBRIE
Ora 10:00 – start probă sabie masculin individual;
Ora 13:00 – start probă sabie feminin echipe.
Programul este adaptat după ora României.
Următoarea etapă din Circuitul European de cadeți, în proba de sabie feminin și masculin, individual și echipe, va avea loc la Moedling, în perioada 14-15 ianuarie 2017.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerilor români la Eislingen.