Teodora Șofran (CS Satu Mare) și Radu Zbengheci (CSTA București) sunt învingătorii primei zile în Cupa Floreta Timișoara

ACS Floreta Timișoara organizează sâmbătă și duminică, 12 și 13 noiembrie 2016, prima ediție a Cupei Floreta Timișoara la floretă, feminin și masculin.
Competiția face parte din Circuitul European U14 și se desfășoară la Centrul Regional de Afacere din Timișoara, de pe Bulevardul Eroilor de la Tisa din orașul de pe Bega.
Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, în prima zi de concurs au avut loc probele de floretă feminin U14 și floretă masculin U11. Au participat, în total, 53 de sportivi, iar câștigători au fost următorii: Teodora Șofran (CS Satu Mare) – la floretă feminin U14 și Radu Zbengheci (CSTA București) – la floretă masculin U11.
Rezultatele de pe tablourile de 8 și clasamentele complete din prima zi de concurs de la Timișoara au fost următoarele:
FLORETĂ FEMININ U14
 rez-fete-u14
clas-fete-u14
FLORETĂ MASCULIN U11
rez-baieti-u11
clas-baieti-u11

Programul de duminică de la Timișoara este următorul:
Ora 9:00 – floretă masculin individual pentru sportivi născuți începând cu 2003;
Ora 12:30 – floretă feminin individual pentru sportive născute începând cu 2005.
Concursul este organizat cu susținerea Federației Române de Scrimă, a Clubului Sportiv Universitar Poli și a Consiliului Județean Timiș.
Cupa Floreta Timișoara își propune să sprijine viitorii campioni la scrimă, categoria floretă, dar și să aducă în centrul atenției publicului larg beneficiile practicării acestui sport. Ne bucurăm să reunim viitorii campioni europeni la Timișoara, locul care a dezvoltat mare parte dintre campionii actuali ai României la scrimă”, a declarat Iulian Teacă, președintele Clubului Floreta Timișoara.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile acestei întreceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here