Vlad Roșu, Mateev Matev, Octavian Rentea și Matei Stoian sunt învingătorii primei zile în Cupa de Toamnă, ediția cu numărul opt, la floretă copii și speranțe

Clubul Sportiv al Armatei Steaua, Federația Română de Scrimă și ACS Balestra București organizează în perioada 29-30 octombrie 2016 ediția a opta a Cupei de Toamnă la floretă copii, masculin și feminin, doar la individual.
Întrecerile sunt găzduite de Sala de scrimă Ghencea și se desfășoară la următoarele categorii de vârstă: copii III (sub 8 ani), copii II (9-10 ani), copii I (11-12 ani) și speranțe (11-14 ani).
Sâmbătă, 29 octombrie 2016, au avut loc probe masculine, iar câștigători au fost următorii: speranțe – Vlad Roșu (ACS Balestra); copii I – Mateev Matev (Trakia Plovdiv); copii II – Octavian Rentea (ACS Balestra); copii III – Matei Stoian (CSS Triumf). Au participat, în total, 50 de sportivi.
Programul de concurs de duminică, 30 octombrie, va fi următorul:
Ora 9:00 – speranțe feminin
Ora 11:00 – copii II feminin
Ora 12:00 – copii III feminin
Ora 13:00 – copii I feminin.
Echipament: conform cu regulamentul Federației Române de Scrimă. La categoriile copii I și II se pot folosi și lame 2. La categoria copii III se vor folosi numai lame 2. Baveta electrică nu este obligatorie.
Sportivii clasați pe locurile 1-8 vor primi diploma, medalii, cupe și/sau premii.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă Ghencea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here