CSA Steaua a câștigat Campionatul Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2016, în proba feminină pe echipe

Întrecerile Campionatului Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2016, au continuat marți, 18 octombrie, cu proba feminină pe echipe.
De la ora 9:00, s-au prezentat în Sala de scrimă „Ana Pascu” patru formații: CS Satu Mare, CSA Steaua, ACS Balestra și CSTA București. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar la final se va alcătui clasamentul.
După o întrecere disputată, medaliile de aur au fost câștigate de către CSA Steaua, care a înregistrat trei victorii în tot atâtea partide. Pe locul doi s-a clasat CSTA București, iar pe trei a terminat ACS Balestra București.
Rezultatele complete ale concursului au fost următoarele:
rezultate
Componența celor patru formații care au tras azi a fost următoarea:
componenta-echipe-fete-sperante
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2016, în proba feminină pe echipe, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor două zile de concurs de la Campionatul Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2016, este:
MIERCURI, 19 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
JOI, 20 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here