Alexandru Pîrva a ocupat locul trei la etapa din Circuitul European de cadeți, în proba de floretă masculin individual, de la Manchester

Orașul englez Manchester a găzduit sâmbătă, 15 octombrie 2016, a doua etapă din Circuitul European de cadeți, în proba de floretă feminin și masculin individual, din sezonul 2016-2017.
La startul competiției s-au prezentat 238 de sportivi din 24 de țări, iar România a fost reprezentată la Manchester de șase floretiști, după cum urmează:
MASCULIN: Silviu Roșu (CSA Steaua), Alexandru Pîrva (CSA Steaua), Alexandru Sîrb (CSA Steaua), Andrei Ionică (CSA Steaua);
FEMININ: Anca Săveanu (CSA Steaua), Raluca Drăghici (CS Farul Constanța).
Cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de către Alexandru Pîrva. Legitimat la CSA Steaua, Alexandru a încheiat proba masculină individuală de la Manchester pe locul al treilea.
Sportivii români s-au clasat pe următoarele poziții la întrecerea din Anglia:
MASCULIN: Alexandru Pîrva (CSA Steaua) – locul 3, Andrei Ionică (CSA Steaua) – locul 7, Silviu Roșu (CSA Steaua) – locul 9, Alexandru Sîrb (CSA Steaua) – locul 17. Au participat 142 de sportivi.
FEMININ: Raluca Drăghici (CS Farul Constanța) – locul 7, Anca Săveanu (CSA Steaua) – locul 9. Au participat 96 de sportive.
Sportivii au fost coordonați de pe margine la Manchester de antrenorul Virgil Sălișcan, iar la CSA Steaua sunt pregătiți și de Petre Ducu și Florin Gheorghe.
Următoarea etapă din Circuitul European de cadeți, în proba de floretă, va avea loc în perioada 22-23 octombrie 2016, astfel: floretă feminin la Samorin (Slovacia) și floretă masculin la Salonic (Grecia).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretiștilor români la Manchester.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here