GALERIE FOTO: Sportivii de la CS Dinamo Brașov, CSM Brașov și ACS Scrimă Brașov au susținut duminică o demonstrație de scrimă în Piața Sfatului din Brașov în cadrul primei ediții a Junior Sport Fest

Scrima brașoveană a ieșit duminică în Piața Sfatului în cadrul primeii ediții a evenimentului Junior Sport Fest. Organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov și cluburile sportive din Brașov, Junior Sport Fest a fost cel mai mare eveniment de promovare a sportului în randul copiilor. În cadrul evenimentului de duminică, 11 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov au avut loc demonstrații realizate de către copiii înscriși la diferite cluburi sportive din Brașov. Scopul acestui eveniment a fost acela de a încuraja toți copiii să facă sport pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă.
În cadrul evenimentului, copiii prezenți au putut vedea demonstrații de scrimă, handbal, gimnastică, tenis, baschet și fotbal, iar părinții au aflat informații direct de la antrenori. Demonstrația de scrimă a fost susținută de sportivii de la CS Dinamo Brașov, CSM Brașov și ACS Scrimă Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here