CSA Steaua și ACS Stesial au susținut lecții de scrimă pentru elevii de la Școala Generală Nr. 120 și de la Liceul „Mihai Eminescu” din București în cadrul acțiunii naționale „Școala altfel”

Cluburile de CSA Steaua și ACS Stesial au susținut azi dimineață demonstrații de scrimă în cadrul acțiunii naționale „Școala Altfel”.
La Sala de Scrimă Ghencea, peste 50 de elevi de la Școala Generală Nr. 120 din București au fost inițiați în tainele scrimei. Antrenorii de floretă Mihai Predescu, Marius Gheorghe și Virgil Sălișcan le-au explicat celor mici elementele de bază ale acestei arme, iar apoi i-au lăsat pe copii să se dueleze între ei cu arme de plastic.
Pe de altă parte, peste 60 de elevi de la Liceul „Mihai Eminescu” au asistat azi dimineață la o lecție de scrimă susținută de sportivii de la ACS Stesial București. Ana Melintescu, Nicole Crampf și Alexandru Knopf au ținut o demonstrație de scrimă, iar antrenorul Silviu Ciuculescu le-a explicat celor prezenți câteva din regulile de bază ale scrimei.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here