La Mulți Ani, Cristina Stahl!

BEIJING, 29 juillet (Xinhua) - Photo de la fleurettiste roumaine Cristina Stahl se reposant au cours de l'entra?nement dans la Salle d'Escrime du Centre national des Congr¨¨s ¨¤ Beijing, le 29 juillet. L'¨¦quipe d'escrime roumaine a entam¨¦ mardi ses entra?nements dans la Salle d'escrime des Jeux Olympiques de Beijing. C'est la premi¨¨re ¨¦quipe ¨¤ s'y entra?ner depuis l'ouverture du Village olympique. Fin

Multiplă campioană la floretă, sătmăreanca Cristina Stahl îşi serbează azi, 9 aprilie, ziua de naştere. Cristina a început să practice scrima la CS Satu Mare, sub îndrumarea atentă a mamei sale, Ecaterina Stahl, fosta campioană mondială şi de cinci ori participantă la Jocurile Olimpice.
În 1996, Cristina se transferă la Steaua şi îşi trece în palmares o medalie de aur la Europenele din 2004, de la Copenhaga. Apoi devine de două ori vicecampioană a lumii împreună cu echipa României, la New York, în 2004, și la Leipzig, în 2005. Mai cucerește câte o medalie de bronz la Mondialele din 2003, de la Havana, şi la Europenele din 2001, de la Koblenz.
Pe plan intern, Cristina a câștigat zeci de medalii la Campionatele Naționale și în Cupa României. S-a retras din activitate în 2009.
Azi, la împlinirea frumoasei vârste de 38 de ani, Federația Română de Scrimă îi transmite multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și un sincer și călduros „La Mulți Ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here