Cristian Cândescu (CSA Steaua) a ocupat locul 40 la etapa de Cupă Mondială la floretă juniori de la Barcelona

Orașul Barcelona găzduiește sâmbătă și duminică, 12 și 13 decembrie, două întreceri deosebit de importante de floretă pentru juniori și U23. Sâmbătă s-a disputat a cincea etapă din acest sezon de Cupă Mondială la floretă masculin, iar duminică are loc a treia etapă din Circuitul European U23 la floretă feminin și masculin.
România este reprezentată în ambele zile de concurs, în probele masculine, de următorii patru sportivi: Cristian Cândescu (CSA Steaua), Silviu Roșu (CSA Steaua), Victor Gheorghe (CSS Ploiești) și Robert Mihai Mănucu (CSA Steaua).
Sâmbătă, 12 decembrie, în etapa de Cupă Mondială, cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de Cristian Cândescu, de la CSA Steaua, care s-a clasat la final pe locul 40. Ceilalți sportivi din țara noastră s-au clasat pe următoarele poziții la Barcelona: Silviu Roșu (CSA Steaua) – locul 61, Victor Gheorghe (CSS Ploiești) – locul 92, Robert Mihai Mănucu (CSA Steaua) – locul  97. Au tras 133 de sportivi.
Următoarea etapă de Cupă Mondială la floretă juniori masculin va avea loc la Londra, pe 9 ianuarie 2016.
Duminică, 13 decembrie, în etapa din Circuitul European U23, cel mai bun rezultat a fost obținut de Robert Mihai Mănucu (CSA Steaua), care a ocupat poziția 19. Ceilalți floretiști români au încheiat concursul din Spania pe următoarele poziții: Victor Gheorghe (CSS Ploiești) – locul 20, Silviu Roșu (CSA Steaua) – locul 31, Cristian Cândescu (CSA Steaua) – locul 84. Au participat 109 sportivi.
Următoarea etapă din Circuitul European U23 de floretă feminin și masculin are loc la Gdansk (Polonia), în perioada 19-20 decembrie 2015.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here