România s-a clasat pe locul trei la etapa din Circuitul European de spadă cadeți feminin echipe de la Heidenheim

Orașul german Heidenheim a găzduit sâmbătă și duminică, 14 și 15 noiembrie, întrecerile etapei a patra din sezonul 2015-2016 a Circuitului European de spadă feminin, individual și pe echipe.
În concurs s-au înscris 235 de sportive din 21 de țări, printre care s-a numărat și România. Țara noastră a fost reprezentată la Heidenheim de următoarele sportive: Bianca Benea (CSM Oradea), Denisa Barosan (CSA Steaua), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Mihaela Leonte (CSS Quarto) și Alexandra Predescu (CSA Steaua).
Cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut duminică, în proba pe echipe. România s-a clasat la final pe locul trei și a reușit să urce pentru a doua oară la rând pe un podium în Circuitul European de spadă cadeți feminin echipe, după ce la Kalgenfurt a ocupat tot locul al treilea, pe 1 noiembrie.
Echipa României a avut următorul parcurs la Heidenheim: tabaloul de 32 – liber; tabloul de 16 – 45-40 cu Italia; tabloul de 8 – 45-31 cu Elveția; semifinale – 36-38 cu Rusia1; finala mică – 45-43 cu Rusia2. Au participat 18 formații.
Echipa României a fost alcătuită din: Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Mihaela Leonte. Antrenor: Nicolae Ille.
În concursul individual, sportivele din România s-au clasat pe următoarele poziții: Alexandra Predescu (CSA Steaua) – locul 17, Bianca Benea (CSM Oradea) – locul 34, Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș) – locul 62, Mihaela Leonte (CSS Quarto) – locul 83, Denisa Barosan (CSA Steaua) – locul 90. Au tras 235 de sportive.
Următoarea etapă din Circuitul European de spadă cadeți feminin are loc la Grenoble (Franța), în perioada 21-22 noiembrie.

Sebastian Tirman – locul 213 la Bonn

În paralel cu întrecerea feminină de la Heidenheim, la Bonn a avut loc în week-end-ul trecut etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin. Aici au participat 227 de sportivi din 25 de țări, iar printre ei s-a numărat și Sebastian Tirman. Legitimat la CSA Steaua, Sebastian a încheiat concursul pe locul 213.
Următoarea etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin va avea loc la Copenhaga (Danemarca), în perioada 12-13 decembrie.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here