GALERIE FOTO: Lotul de spadă feminin cadeți, juniori și Under 23 efectuează un nou cantonament la București

Lotul feminin de cadeți, juniori și Under 23 de spadă al României își continuă pregătirile pentru participarea în Circuitul European de Cadeți, sezonul 2015-2016, dar și pentru Campionatele Europene și Mondiale de anul viitor.
Sub comanda antrenorului Nicolae Ille, șase sportive – Alexandra Predescu (CSA Steaua), Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Claudia Năboiu (CSM Oradea), Mihaela Leonte (CSS Quarto) și Adela Danciu (CSM Oradea) – efectuează un nou stagiu de pregătire combinat – fizic și tehnic – la Sala de Scrimă Floreasca din București.
Antrenamentul de dimineață are loc în Sala de Scrimă Floreasca, iar cel de după-amiază se desfășoară la sala de forță Genesse a lui Adrian Scarlat.
Este al doilea cantonament la București al acestui lot, după cel de la sfârșitul lunii august. Față de primul cantonament, acum lipsesc Greta Vereș (CSA Steaua) – care se află în pregătire cu lotul olimpic de spadă, la Constanța, și Cezara Constantin (LPS Craiova), care are o problemă cu măseaua de minte.

PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here