UPDATE: Claudia Năboiu – locul 26, Bianca Benea – locul 43, Cezara Constantin – locul 53 și Ramona Calcan – locul 81 la etapa de Cupă Mondială de la Udine, în proba de spadă juniori feminin individual

Patru spadasine din România vor concura sâmbătă și duminică, pe 7 și 8 martie, la etapa de Cupă Mondială la spadă juniori feminin individual și pe echipe, de la Udine (Italia).
85 de sportive s-au înscris la startul concursului, iar țara noastră va fi reprezentată de următoarele: Claudia Năboiu (CSM Oradea), Cezara Constantin (LPS Craiova), Bianca Benea (CSM Oradea) și Ramona Calcan (CSA Steaua).
Proba individual va avea loc sâmbătă, 7 martie, de la ora 13:00, iar cea pe echipe se va disputa duminică, 8 martie, de la ora 10:30.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor române la Udine.


UPDATE, ora 23:26 – Claudia Năboiu, Cezara Constantin, Bianca Benea și Ramona Calcan și-au încheiat evoluțiile la etapa de Cupă Mondială la spadă juniori feminin individual. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Claudiua Năboiu, care s-a clasat pe locul 26 după următorul parcurs pe tabloul de eliminare directă: tabloul de 128 – liber; tabloul de 64 – 15-11 cu Bianca Benea; tabloul de 32 – 9-15 Karoliine Loit (Estonia).
Bianca Benea a terminat pe locul 43 după ce a fost eliminată de către Claudiua Năboiu în 64. În 128, Bianca Benea a avut liber. Cezara Constantin s-a clasat pe poziția 53 după următoarele rezultate: tabloul de 128 – liber, tabloul de 64 – 14-15 cu Alessandra Segatto (Italia).
Ramona Calcan a fost eliminată după grupele preliminare și a încheiat concursul individual pe locul 81.
Duminică, 8 martie, este programat concursul pe echipe.

1 COMENTARIU

  1. Avem copii minunati , antrenori deosebiti si federatie de nota 10. Hai Romania ! Bravo si felicitari tuturor. Este inca un pas inainte. Numai impreuna vom reusi. La multi ani de 8 Martie mamicilor , si fetelor noastre dragi , la multi ani profesoarelor , antrenoarelor si tuturor fetelor din FRS. Sa aveti o primavara frumoasa si un an plin de bucurii. Din sufletul meu de oltean va doresc tot binele din lume . O sa fiu mereu alaturi de voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here