S-a stins din viață Zoltan Gered!

Federația Română de Scrimă anunță cu profund regret dispariția fostului antrenor federal Zoltan Gered. Om de bază în cadrul Federației Române de Scrimă între 1990 și 2011, Zoltan Gered a decedat miercuri, 25 februarie, la vârsta de 76 de ani. Prin dispariția sa, scrima românească a pierdut un om de mare valoare.

“Am colaborat cu Zoltan Gered o lungă perioadă de timp. A fost un om deosebit, cu o capacitate profesională desăvârșită, extrem de corect și foarte muncitor. Mereu a sărit în ajutorul tuturor. A fost unul dintre stâlpii Federației Române de Scrimă de-a lungul a peste două decenii. A fost foarte priceput în formarea antrenorilor și în crearea sportivilor de mare performanță. Multe din rezultatele obținute de scrima românească după 1990 i se datorează lui Zoltan Gered. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
Ana Pascu,
Vicepreședinte Federația Internațională de Scrimă

“Zoltan Gered a fost un om de care se leagă cele mai importante performanțe ale scrimei românești. Era mereu lângă tine în momentele cheie, avea mereu o atitudine pozitivă. Era omul care îți spunea mereu <<hai să vedem care este rezolvarea problemei>> . Nu spunea niciodată că nu se poate. Era înțelept, calm, un om pe care se putea pune bază. Scrima românească a pierdut un om foarte valoros. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
Mihai Covaliu,
Președinte Federația Română de Scrimă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here