UPDATE 3: Bianca Pascu s-a calificat pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială la sabie seniori, proba individuală la feminin, de la Gent

Orașul belgian Gent găzduiește la acest sfârșit de săptămână, de vineri și până duminică, în perioada 20-22 februarie, o nouă etapă de Cupă Mondială la sabie seniori feminin, individual și pe echipe.
România este prezentă la acest concurs de o singură sportivă, Bianca Pascu. Ea va intra în concurs vineri, de la ora 17:00, în grupele preliminare. Coordonată de pe margine de tehnicianul Alexandru Chiculiță, Bianca va trage în următoarea grupă:

grupa Pascu
Programul concursului de la Gent este următorul:
Vineri, 20 februarie
Ora 15:00 – start calificări
Sâmbătă, 21 februarie
Ora 11:00 – tabloul de 64
Ora 16:00 – semifinalele și finala.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția Biancăi Pascu la Gent.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE, ora 18:30 – Bianca Pascu a trecut de grupa preliminară 20 după ce a obținut cinci victorii în șase partide. Rezultatele sabrerei din România au fost următoarele:

rez pascu


UPDATE, ora 18:58 – În urma rezultatelor din grupă, Bianca Pascu s-a calificat direct pe tabloul preliminar de 64. În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal de 64, Bianca se va duela, de la ora 19:30, ora României, cu învingătoarea partidei dintre Marina Paizi (Grecia) și Csenge Kover (Ungaria).


UPDATE, ora 21:06 – Bianca Pascu s-a calificat pe tabloul principal de 64 după ce a trecut în ultimul tur preliminar de Csenge Kover (Ungaria), scor 15-6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here