UPDATE 3: Alin Mitrică, eliminat pe tabloul de 8 în calificările de la Budapesta pentru Jocurile Europene, în proba de spadă

Calificările de la Budapesta pentru Jocurile Europene de anul viitor, de la Baku, continuă duminică 21 decembrie, cu alte trei probe: floretă feminin, sabie feminin și spadă masculin. România are reprezentant în proba de spadă masculin, acolo unde Alin Mitrică, de la CSU Craiova, va încerca să-l imite pe Radu Dărăbanm cel care s-a calificat sâmbătă în proba de floretă masculin.
Sportivul pregătit de Dumitru Popescu va trage pentru început în grupa preliminară, de la ora 10:00, după cum urmează:

grupa Alin Mitrica
Concursul lui Alin Mitrică poate fi urmărit LIVE AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția lui Alin Mitrică în concursul de la Budapesta.


UPDATE, ora 11:00 – Alin Mitrică a trecut de grupa preliminară după două victorii în cinci meciuri și va trage mai departe pe tabloul de 16. Rezultatele sportivului de la CSU Craiova în grupa preliminară au fost:

rez Mitrica


UPDATE, ora 12:00 – Alin Mitrică s-a calificat pe tabloul de 8 în calificările de la Budapesta după ce a trecut cu 15-12 de Tomas Krasikovas (Lituania).


UPDATE, ora 13:45 – Alin Mitrică a fost eliminat pe tabloul de 8, după ce a pierdut meciul cu letonul Mihails Jefremenko. Clasamentul final al calificărilor de la Budapesta, în proba de spadă masculin, a arătat astfel:

clasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here