Jurnal de pe planșă (7). Bianca Pascu: „O zi importantă din drumul meu”

Federația Română de Scrimă vine în sprijinul pasionaților de scrimă cu un nou proiect. Începând de vineri, 8 noiembrie, sportivi și antrenori de scrimă își vor scrie impresiile de la antrenamente și concursuri pe pagina de Facebook intitulată „Jurnal de pe planșă”!
„Jurnal de pe planșă” își propune să-i introducă pe iubitorii sportului cât mai mult în intimitatea scrimerilor. Periodic, sportivi și antrenori din lumea scrimeri vor împărtăși lumii trăirile lor de la concursuri, antrenamente sau alte activități specifice acestui sport.
„Jurnal de pe planșă” își propune să dezvăluie lucruri inedite trăite de sportivi și antrenori în sălile de scrimă și să apropie cât mai multă lume de acest frumos sport care este scrima.
Periodic vor scrie în „Jurnal de pe planșă” (https://www.facebook.com/jurnaldepeplansa) Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop, Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Claudia Năboiu, Rareș Dumitrescu, Virgil Sălișcan, Bianca Pascu, Mălina Călugăreanu, Vlad Porușniuc, Adrian Dabija, Alexandra Predescu, Bogdan Dascălu, Bianca Benea și mulți alții.
A șaptea sportivă care scrie în jurnal este Bianca Pascu, component de bază al lotului național de sabie al României. Iată mai jos un fragment din textul său:

„E luni, ora 8 dimineața, o nouă zi, o nouă săptămână din cantonamentul nostru din Poiana Brașov, un loc foarte drag mie pentru pregătire. Îmi incarc bateriile cu minunatul peisaj care se așterne la fereastra mea. E decembrie, a nins și e Ziua României, un motiv în plus să muncim cu mult drag pentru a aduce în inimile românilor imnul intonat după fiecare competiție câștigată. Ne întâlnim la micul dejun cu toții, colegi de la lotul național, ne urăm “La Mulți Ani!” și ne pregătim de antrenament…”

Textul integral scris de Bianca Pascu poate fi citit AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here