UPDATE 3: România, învinsă de SUA (45-33) în sferturile de finală ale probei de spadă junioare la Mondialele de la Plovdiv

Spadasinele junioare ale României intră vineri, 11 aprilie, din nou în concursul pe echipe. Sportivele pregătite de antrenorii Csiszar Francisc şi Dan Podeanu vor trage vineri, pentru început, pe tabloul de 16 într-un meci împotriva Finlandei. Joi, 10 aprilie, pe tabloul de 32, româncele au trecut de Bulgaria, scor 45-26.
Pentru România vor trage Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin.
Meciul România – Bulgaria începe la ora 13:30, iar site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor noastre.
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, ora 9:45 – România s-a calificat în sferturile de finală ale probei de spadă junioare la Mondialele de la Plovdiv. Fetele pregătite de Csiszar Francisc şi Dan Podeanu au învins pe tabloul de 16 naționala Finlandei, scor 45-36, după un meci controlat de la un capăt la altul. Pentru un loc în semifinale,  Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin se vor lupta cu învingătoarea duelului dintre Elveția și SUA.


UPDATE, ora 11:00 – România și-a aflat adversara din sferturile de finală ale probei de spadă junioare la Mondialele de la Plovdiv. Pentru un loc în semifinale, fetele noastre se vor duela cu SUA. Meciul va începe la ora 11:30,  iar site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor noastre.


UPDATE, ora 12:08 – România a fost eliminată în sferturile de finală ale probei de spadă junioare la Mondialele de la Plovdiv. Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin au cedat cu 45-33 în fața SUA și au părăsit competiția.

1 COMENTARIU

  1. Bravo fetelor ! La ora actuala este foarte bine , avand in vedere cum si cit participati la competitiii in afara pentru ca tara nu are timp si pentru voi . Sunteti pe un drum bun. Daca cele mari nu vor mai fi atit de pline de idei preconcepute poate ca viitorul spadei feminine este asigurat cu toate ca in tara va intilniti din ce in ce mai putine . 30 de scrimere din milioane de fete . Noi suntem alaturi de voi si de cei care incearca sa faca ceva pentru copiii talentati ai acestei tari. Locul pe care l-ati ocupat individual si la echipe reflecta foarte bine eforturile voastre personale ca sportivi si atit. Pacat ca antrenorii tineri nu sunt mai energici si mai activi , pacat ca nu sunt lasati sa se bage si ei . Felicitari dragele mele fete si baieti . Va iubesc pentru ca aveti valoare si sunteti toti niste frumosi . Va doresc sarbatori fericite iar de florii multa sanatate. Hai Romania tinara si frumoasa ! Sa nu renuntati la sport pentru nimic in lume. Hai Craiova , Satu Mare , Bucuresti , Constanta . Felicitari celor care se straduiesc pentru voi . Fetelor sunteti cele mai bune si cele mai iubite .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here