Bogdan Dascălu-locul 51, Vlad Porușniuc-locul 82 și Alexandru Georgescu-locul 99 în proba de floretă juniori la Mondialele de la Plovdiv

Alexandru Georgescu, Vlad Porușniuc și Bogdan Dascălu (foto) au ieșit repede de pe tablouri în proba de floretă juniori din cadrul Mondialelor de la Plovdiv.
Marți, 8 aprilie, Alexandru Georgescu, Vlad Porușniuc și Bogdan Dascălu au trecut cu bine de faza grupelor, dar problemele au apărut pe tabloul de 128. Din păcate, Alexandru și Vlad s-au oprit pe 128 după următoarele meciuri: Vlad Porușniuc – Alexander Pivovarov (Rusia), scor 5-15 și Alexandru Georgescu – Marwan Ahmed (Egipt), scor 11-15. Singurul român care a ajuns pe tabloul de 64 a fost sătmăreanul Bogdan Dascălu. El a trecut pe tabloul de 128 de brazilianul Eduardo Gastal, scor 15-11. Din păcate, pe tabloul de 64, Bogdan a cedat cu 15-2 în fața americanului Michael Woo.
În urma acestor rezultate, floretiștii români s-au clasat pe următoarele poziții: Bogdan Dascălu – locul 51, Vlad Porușniuc – locul 82 și Alexandru Georgescu – locul 99.
FOTO: Melinda Tinca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here