UPDATE 2: Maria Boldor și Mălina Călugăreanu, eliminate de pe tabloul de 32 de floretă junioare la Mondialele de la Plovdiv

Proba de floretă junioare de la Mondialele de scrimă pentru cadeți și juniori de la Plovdiv (Bulgaria) își va desemna azi câștigătoarea. Printre cele 32 de sportive care încep luni, 7 aprilie, asaltul spre finală se numără și două românce: Maria Boldor și Mălina Călugăreanu. Cele două au prins duminică, 6 aprilie, o zi excelentă și au ajuns deocamdată până pe tabloul de 32. Elevele lui Ducu Petre vor lupta luni pe tabloul de 32 astfel:
Maria Boldor – Pauline Ranviere (Franța), de la ora 9:00;
Mălina Călugăreanu – Karin Miyawaki (Japonia), de la ora 10:30.
Maria Boldor și Pauline Ranvier s-au întâlnit și la Europenele de la Jerusalim. din urmă cu două luni. Atunci, meciul s-a jucat în sferturile de finală, iar Maria s-a impus cu 15-14 și a urcat în semifinale, cucerind în final medalia de bronz. Sperăm că luni dimineața Ranviere nu va putea să-și ia revanșa.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția celor două românce la Plovdiv.
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, 10:10 – Maria Boldor a fost eliminată de pe tabloul de 32 al probei de floretă junioare individual la Mondialele de la Plovdiv. Franțuzoaica Pauline Ranviere și-a luat revanșa după eșecul de la Europene și a învins-o pe Maria cu 15-6.


UPDATE, 10:55 – Mălina Călugăreanu a fost și ea eliminată de pe tabloul de 32 la floretă junioare. Eleva lui Ducu Petre a avut un meci stâns cu japoneza Karin Miyawaki . Aceasta din urmă a condus până aproape de final, când Maria a egalat 12-12, dar cu două secunde înainte de final românca a încasat tușa decisivă ce a eliminat-o din întrecerea individuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here