UPDATE: Adrian Dabija, eliminat de pe tabloul de 32 la spadă cadeți de la Mondialele de la Plovdiv

Adrian Dabija va încerca să dovedească că nu este degeaba lider în clasamentul Circuitului European de spadă cadeți și să facă o figură frumoasă și la Mondialele de la Plovdiv. După ce a trecut cu bine de grupe și de tablourile de 128 și de 64, Dabija îl va întâlni pe tabloul de 32 pe rusul Ivan Limarev, de la ora 13:45.
Vineri, 4 aprilie, Dabija a tras în grupa 5 și a avut următoarele rezultate: 5-2 cu Lachlan Bunney (Australia), 5-4 cu Marco Brinkmann (Germania), 3-5 cu Duan Van Schalkwyk (Africa de Sud), 5-2 cu Andraz Kofol (Slovenia), 5-1 cu  Jose Bartissol (Portugalia) și 3-5 cu  Riccardo Abate (Italia).
Pe tabloul de 128, sportivul de la UNEFS l-a depășit pe Luis Angel Trejo Hernandez (Mexic), scor 15-7, iar pe tabloul de 64 l-a învins clar pe grecul Ioannis Filippousis, scor 15-5.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la competiția de la Plovdiv.


UPDATE, ora 15:25 – Adrian Dabija a părăsit proba de spadă cadeți de la Mondialele de la Plovdiv pe tabloul de 32 după ce a pierdu cu 14-15 în fața rusului Ivan Limarev. Dabija a avut 14-12 pe final, dar rusul a avut nervii mai tari și a dat trei tușe la rând fără ca românul să poată riposta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here