VIDEO: Ana Maria Brânză, la Adevărul LIVE: „Sper să îmi împlinesc marele vis la Jocurile Olimpice de la Rio!”

  by    0   1

Ana Maria Brânză (CSA Steaua) a fost invitată miercuri, 5 august, în studioul Adevărul LIVE, acolo unde a răspuns întrebărilor jurnaliștilor de la ziarul Adevărul.
Spadasina de la CSA Steaua a spus că își pune mari speranțe într-o evoluție excelentă la Jocurile Olimpice de la Rio și a declarat că nu are de gând să se apuce de antrenorat în momentul în care se va retrage.
Iată câteva dintre cele mai interesante declarații făcute azi de Ana Maria Brânză la Adevărul LIVE.

„Sper să îmi împlinesc marele vis la Rio…dacă nu, mă uit în zare până la Tokyo 2020. Nu se știe ce se întâmplă până atunci”.
„Sezonul competițional trecut a fost cel mai încărcat și chiar vorbeam și cu colegele mele și ne întrebam de unde vom mai avea resurse. Toată lumea aștepta medalii de la noi la Campionatul European, Jocurile Europene și Campionatul Mondial, dar cred că ne-am descurcat. La final am tras linie și suntem pe plus”.
„Vom începe pregătirea în septembrie, la Constanța, și apoi probabil vom merge în Poiana Brașov. Prima etapă de Cupă Mondială din noul sezon va fi la Legnano. Avem de apărat puncte, pentru că în sezonul trecut am ocupat locul 2 cu echipa României, iar eu am obținut argintul la individual”.
„Pentru mine personal, locul din Cupa Mondială nu e foarte important, dar e bine să fiu în primele 16, pentru a evita preliminariile. Oricare din primele 50 de trăgătoare poate câștigat o competiție într-o zi. Nu mai alerg după locul 1 în Cupa Mondială. Este o bucurie și o mândrie să fii acolo sus, dar în primul rând mă intresează punctele pentru a fi sigură de calificarea la Rio”.
„Toate medaliile cucerite până acum îmi dau dependență. Nu pot să îmi pierd motivația. Dacă voi simți că voi putea face performanță, voi continua și după Rio. Ce voi face după o să mă las?  Nu știu, dar știu sigur că nu voi antrena. Nu am răbdarea de sta lângă planșă, ca și antrenor”.
„În ultimii ani, în scrimă se pune foarte mult accent pe fizic. Pentru mine, scrima este un dialog pe care-l porți prin intermediul armelor, dar în ultima vreme vedem mai multe dueluri fizice. Ceea ce nu pot să spun că îmi place”.
Întreaga emisiune cu Ana Maria Brânză de la Adevărul LIVE poate fi văzută AICI.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top