Ultimul aur la individual pentru Bogdan Dascălu în culorile Clubului Sportiv Satu Mare: „Mulțumesc antrenorilor pentru ajutor!”

  by    0   3

Bogdan Dascălu (18 ani) și-a trecut luni, 2 iunie, în palmares al treilea titlu de campion național la floretă individual. Sportivul legitimat la CS Satu Mare a câștigat Campionatul Național de floretă pentru tineret, de la Timișoara, după 15-4 în finală cu Benjamin Bodo, colegul și prietenul său de la club. Pentru Bogdan, aceasta a fost ultima medalie la individual câștigată pentru CS Satu Mare. Din toamnă, sportivul în vârstă de 18 ani se mută la facultate la Cluj și se va transfera la CSU din localitate.
„Mă bucur foarte mult pentru această medalie. Probabil va fi ultima medalie la individual pentru CS Satu Mare. Acestă perioadă petrecută la clubul din Satu Mare o termin cu fruntea sus și doresc, pe această cale, să le multumesc antrenorilor pentru eforturile depuse pentru mine. Concursul în sine a fost destul de greu, dat fiind faptul că în eliminarea pentru patru am suferit o entorsă. Dar am strâns din dinți, am continuat și am reușit să câștig. Vreau să transmit felicitări tuturor concurenților”, a declarat Bogdan Dascălu pentru www.frscrima.ro.
Bogdan Dascălu este pregătit la CS Satu Mare de antrenorii Eva Lenghel, File Attila și Arnold Izsaki.


Related Posts

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 12, proba 24: floretă feminin echipe 12-13 ani. Peter Pop este invitatul FR Scrimă la festivitatea de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 13:00, 12 echipe se duelează în proba de floretă feminin echipe 12-13 ani. Sistem de concurs: tablou incomplet de 16, de eliminări directe, cu meciuri de […]

READ MORE →

Alexandra Adoch (ACS Floreta Timișoara) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă feminin 8-9 ani. Cornel Ilie le-a premiat pe micile campioane!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 9:00, 15 sportive s-au duelat în proba de floretă feminin, la categoria 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 12, proba 23: floretă feminin 8-9 ani. Cornel Ilie și Peter Pop sunt invitații FR Scrimă la festivitățile de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 9:00, 15 sportive se duelează în proba de floretă feminin, la categoria 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele […]

READ MORE →

Cătălina Apostol (ACS Balestra) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă feminin 12-13 ani. Mihai Leu le-a premiat pe micile campioane!

Ziua a unsprezecea a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, a programat marți, 27 iunie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București primele două probe de floretă feminin individual: 10-11 ani și 12-13 ani. De la ora 14:00, 26 de sportive sau duelat pe planșe pentru medalii în proba de floretă feminin […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 11, proba 22: floretă feminin 12-13 ani. Mihai Leu este invitatul FR Scrimă la festivitatea de premiere!

Ziua a unsprezecea a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează marți, 27 iunie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București primele două probe de floretă feminin individual: 10-11 ani și 12-13 ani. De la ora 14:00, 26 de sportive se duelează pe planșe pentru medalii în proba de floretă feminin 12-13 […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top