Trei locuri întâi pentru sabrerii români la etapa a treia a Grand Prix-ului internațional Kid’s Cup din Grecia

  by    0   2

Orașul Salonic a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute, pe 7 și 8 martie, etapa a treia a Grand Prix-ului internațional Kid’s Cup, la floretă și sabie, la copii și cadeți.
Țara noastră a fost reprezentată în probele de sabie de sportivi de la CS Dinamo, CS Riposta, ACS Duel și CSTA București, iar cele mai bune rezultate au fost reușite de Elton Dincă (CS Riposta), Dora Szegedi (CS Riposta) și Maria Alexe (ACS Duel), care au terminat fiecare pe locul întâi la categoria sa de vârstă.
Rezultatele complete ale sportivilor români la etapa a treia a Grand Prix-ului internațional Kid’s Cup de la Salonic sunt următoarele:
Sabie masculin U17: Peter Nyiri (CS Riposta) – locul 2, Paul Costea (CS Dinamo) – locul 3, Vlad Secoșan (ACS Duel) – locul 3, Alexandru Ghițescu (CSTA) – locul 5, Elton Dincă (CS Riposta) – locul 7, Thomas Briot (CS Riposta) – locul 8, Vlad Luca (ACS Duel) – locul 10.

Sabie masculin U13: Elton Dincă (CS Riposta) – locul 1, Răzvan Botea (CS Dinamo) – locul 3, Rareș Dicu (CS Dinamo) – locul 5, Radu Nițu (CS Riposta) – locul 7, Nicolas Lupu (CS Dinamo) – locul 8, Anza Musteață-Sava (CS Riposta) – locul 9.

Sabie feminin U17: Thea Pușcaru (CS Riposta) – locul 2, Mara Neacșu (CS Dinamo) – locul 3, Dora Szegedi (CS Riposta) – locul 3, Alina Tudorache (CSTA) – locul 5, Cela Musteață-Sava (CS Riposta) – locul 6, Alexandra Brânzan (CSS Unirea Iași) – locul 7, Ana Hopulele (ACS Duel) – locul 8, Daria Lungu (CS Dinamo) – locul 9, Delia Chircă (CSTA) – locul 10, Mihaela Chițu (CS Riposta) – locul 11.

Sabie feminin U13: Dora Szegedi (CS Riposta) – locul 1, Alina Mirancea (CS Dinamo) – locul 2, Mihaela Chițu (CS Riposta) – locul 3, Cela Musteață-Sava (CS Riposta) – locul 3, Ana Hopulele (ACS Duel) – locul 6.

Sabie feminin U11: Maria Alexe (ACS Duel) – locul 1.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top