UPDATE 2: Arkoşi Bertalan-Lucenay (Franţa), în turul I la Heidenheim

  by    0   0

Spada masculină din România are treabă multă în următoarele patru zile. Mai întâi, în perioada 14-16 februarie are loc la Heidenheim (Germania), Cupa Mondială la spadă seniori, iar România are la start şapte sportivi: Arkoşi Bertalan, Liviu Dragomir, Dorian Pârvan, Adrian Pop, Alin Sbârcea, Adrian Szilagyi, Ionuţ Trandafirescu. Legitimaţi la CS Satu Mare şi CSU Craiova, cei şapte vor fi coordonaţi de lângă planşe de antrenorii Csiszar Francisc şi Dumitru Popescu. Concursul individual are loc vineri şi sâmbătă, iar duminică se va desfăşura concursul pe echipe.

Cupa Europei la spadă seniori are loc luni, 17 februarie

După trei zile de Cupă Mondială, luni, 17 februarie, tot la Heidenheim se va desfăşura şi Cupa Europei la spadă seniori. Competiţia este echivalentul Ligii Campionilor la flotbal, iar România va fi reprezentată de CSU Craiova în următoarea componenţă: Liviu Dragomir, Dorian Pârvan, Alin Sbârcea, Ionuţ Trandafirescu – antrenor Dumitru Popescu.


UPDATE, ora 20:05 – Arkoşi Bertalan, Liviu Dragomir, Dorian Pîrvan, Adrian Pop, Alin Sbârcea, Adrian Szilagyi şi Ionuţ Trandafirescu au intrat vineri în calificările probei individuale de la Cupa Mondială de spadă de la Heidenheim. Din păcate, Arkoşi Bertalan e singurul român de pe tabloul principal. Sătmăreanul în vârstă de 31 de ani a pierdut un singur duel în grupă şi a ajuns direct pe tabloul de 64. Ceilalţi români au avut următoarele prestaţii:
Adrian Pop a trecut în turul I de germanul Lukas Bellmann, scor 15-11, dar a pierdut în turul II cu Ido Herpe (Israel), scor 15-11.
Adrian Szilagyi l-a eliminat în turul I pe chilianul Paris Inostroza Budinich, scor 15-10, însă a cedat în runda imediat următoare cu 11-8 în faţa japonezului Kazuyasu Minobe.
Alin Sbârcea l-a învins în turul I pe portoricanul Christian Rivera Rivera (15-9), dar a fost eliminat în turul II de elveţianul Peer Borsky, scor 15-9.
Ionuţ Trandafirescu a avut liber în turul I, l-a învins cu 15-12 în turul II pe germanul Arne Richter, dar în turul III, decisiv pentru calificarea pe tabloul principal, a pierdut cu italianul Marco Fichera, scor 15-6.
Marin Dorian Pîrvan
şi Liviu Dragomir au fost eliminaţi direct din grupe. Liviu Dragomir a pierdut toate disputele din grupa cu numărul 18 şi a părăsit concursul, iar Marin Dorian Pîrvan a obţinut o singură victorie în grupa cu numărul 19.


UPDATE, ora 20:05 – Arkoşi Bertalan şi-a aflat adversarul din turul I al tabloului principal de la Cupa Mondială de la Heidenheim. Spadasinul român îl va întâlni pe francezul Jean Michel Lucenay, începând cu ora 11:30, ora României.


Related Posts

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 9, proba 17: floretă masculin 10-11 ani. Gabi Szabo și Dana Rogoz sunt invitatele FR Scrimă la festivitățile de premiere de azi!

Duminică, 25 iunie 2017, în cea de-a noua zi de concurs, Campionatul Național de Scrimă pentru copii programează la Sala de Scrimă „Ana Pascu” primele probe de floretă masculin individual: 10-11 ani și 12-13 ani. De la ora 9:00, 27 de sportivi se duelează pentru medalii în proba de floretă masculin, la categoria 10-11 ani. […]

READ MORE →

CS Farul Constanța a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Amalia Tătăran le-a premiat pe micile campioane!

Sâmbătă după-amiaza, 24 iunie, Campionatul Național de Scrimă pentru copii a programat ultima probă de spadă a ediției 2017. De la ora 13:00, 15 echipe din întreaga țară s-au duelat pentru medalii în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Cele 15 formații care au concurat azi au fost: CS Farul Constanța1, CS Farul Constanța2, CSA […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 8, proba 16: spadă feminin echipe 12-13 ani. Amalia Tătăran este invitata Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 15 echipe din întreaga țară se duelează de la ora 13:00 pentru medalii în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Cele […]

READ MORE →

Natalia Constantin (CS Contraatac) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de spadă feminin 8-9 ani. Ciprian Marica le-a premiat pe micile campioane!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 28 de sportive din întreaga țară s-au duelat de la ora 9:00 pentru medalii în proba de spadă feminin 8-9 ani. Sistem […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 8, proba 15: spadă feminin 8-9 ani. Ciprian Marica și Amalia Tătăran sunt invitații FR Scrimă la festivitățile de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 28 de sportive din întreaga țară se duelează de la ora 9:00 pentru medalii în proba de spadă feminin 8-9 ani. Sistem […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top