Spadasinii de la CSU Craiova au dominat Inter Cup de la Zagreb

  by    0   0

Orașul croat Zagreb a găzduit în perioada 8-9 martie a doua ediție a concursului de spadă seniori Inter Cup, feminin și masculin, individual și echipe. Au luat parte sportivi din Italia, Ungaria, Austria, Slovenia, Grecia, Macedonia, Ucraina, Serbia, Croația și România. Țara noastră a fost reprezentată de șapte scrimeri de la CSU Craiova și de unul de la Farul Constanța. Spadasinii olteni au dominat clar întrecerea și au câștigat toate cele patru probe.
La spadă fete individual, locul 1 a fost ocupat de Oana Puiu. Celelalte românce au obținut următoarele poziții: Alice Tudor – locul 3, Alexandra Cîrstea-Ioniță – locul 7, Cristina Vasile – locul 17.

oana puiu locul 1 si tudor alice locul 3

La spadă băieți individual, locul1 a revenit lui Alin Mitrică. Ceilalți sportivi de la CS Universitatea Craiova au terminat astfel: Ionuț Trandafirescu – locul 5, Dorian Pîrvan – locul 7. Legitimat la Farul Constanța, Cosmin Kortyan s-a clasat pe locul 11.

alin mitrica (locul 1) in stanga

De asemenea, întrecerile pe echipe au fost câștigate categoric de echipe de la CSU Craiova în următoarea componență: fete – Cristina Vasile, Alexandra Ale, Alice Tudor, Oana Puiu; băieți – Ionuț Trandafirescu, Alin Mitrică, Dorian Pârvan.

cristina vasile, ale alexandra, tudor alice, puiu oana  ionut trandafirescu, alin mitrica si dorian parvan

Delegația a fost condusă de antrenorii emeriți Dumitru Popescu și Mircea Alecu.


Related Posts

ACS Balestra a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă feminin echipe 12-13 ani. Peter Pop le-a premiat pe micile campioane!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii s-a încheiat miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 13:00, 12 echipe s-au duelat în proba de floretă feminin echipe 12-13 ani. Sistem de concurs: tablou incomplet de 16, de eliminări directe, cu meciuri de […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 12, proba 24: floretă feminin echipe 12-13 ani. Peter Pop este invitatul FR Scrimă la festivitatea de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 13:00, 12 echipe se duelează în proba de floretă feminin echipe 12-13 ani. Sistem de concurs: tablou incomplet de 16, de eliminări directe, cu meciuri de […]

READ MORE →

Alexandra Adoch (ACS Floreta Timișoara) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă feminin 8-9 ani. Cornel Ilie le-a premiat pe micile campioane!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 9:00, 15 sportive s-au duelat în proba de floretă feminin, la categoria 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 12, proba 23: floretă feminin 8-9 ani. Cornel Ilie și Peter Pop sunt invitații FR Scrimă la festivitățile de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 9:00, 15 sportive se duelează în proba de floretă feminin, la categoria 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele […]

READ MORE →

Cătălina Apostol (ACS Balestra) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă feminin 12-13 ani. Mihai Leu le-a premiat pe micile campioane!

Ziua a unsprezecea a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, a programat marți, 27 iunie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București primele două probe de floretă feminin individual: 10-11 ani și 12-13 ani. De la ora 14:00, 26 de sportive sau duelat pe planșe pentru medalii în proba de floretă feminin […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top