Ioana Radu (CSS Unirea Iași)- locul 7 și Andreea Lupu (CSM Iași)-locul 10, la etapa a treia din acest sezon al Circuitului European de cadeți, la sabie feminin, de la Meylan (Franța)

  by    0   1

A treia etapă din Circuitul European de cadeți, la sabie masculin și feminin, individual și echipe mixte, a avut loc sâmbătă și duminică în orașul Meylan, din Franța.
La concurs s-au înscris, în total, la feminin și masculin, 234 de sportivi din 10 țări. România a fost reprezentată la Meylan de următorii sabreri:
MASCULIN: Alexandru Băiașu (ACS Duel), Vlad Grădișteanu (ACS Duel), Luca Munteanu (ACS Duel);
FEMININ: Ana Maria Ciobanu (CSM Iași), Andreea Lupu (CSM Iași), Ioana Radu (CSS Unirea Iași), Iuliana Vrabie (CSM Iași).
Cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut în proba feminină, de către Ioana Radu (foto, în stânga). Legitimată la CSS Unirea Iași, Ioana a încheiat concursul pe locul șapte după următorul parcurs: tabloul de 128 – liber; tabloul de 64 – 15-12 cu Calliane Ducrot (Franța); tabloul de 32 – 15-10 cu Lizie Moffat (Marea Britanie); tabloul de 16 – 15-14 cu Nele Eifler (Germania); tabloul de 8 – 5-15 cu Sarah-Camille Noutcha (Franța).
Un alt rezultat foarte bun a fost obținut de Andreea Lupu (CSM Iași), care s-a clasat pe locul 10. Sportiva pregătită de Alexandru Siriteanu a avut următorul parcul parcurs la Meylan: tabloul de 128 – liber; tabloul de 64 – 15-3 cu Emma Iserable (Franța); tabloul de 32 – 15-12 cu Iuliana Vrabie; tabloul de 16 – 12-15 cu Anne Poupinet (Franța).
Celelalte două sportive din România au încheiat concursul pe următoarele poziții: Iuliana Vrabie (CSM Iași) – locul 20, Ana Maria Ciobanu (CSM Iași) – locul 54.
În proba masculină, cei trei sabreri români au încheiat pe următoarele poziții: Vlad Grădișteanu (ACS Duel) – locul 39, Alexandru Băiașu (ACS Duel) – locul 106, Luca Munteanu (ACS Duel) – locul 123.
Următoarea etapă, a patra, din Circuitul European de cadeți, la sabie masculin și feminin, va avea loc în perioada 31 octombrie-1 noiembie, la Londra.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


Related Posts

Iancu-locul 30, Bucur-locul 45, Ciornilă-locul 47 și Cruțu-locul 48 în proba de sabie masculin individual la Universiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Amalia Tătăran – locul 34 în proba de spadă feminin individual la Olimpiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top